Gentl woman

€14.95

Ideaal na het ontharen van de schaamstreek of gewoon voor de dagelijkse verzorging. Daarnaast is het bij uitstek geschikt voor vrouwen die graag sporten omdat het de huid tussen de benen soepel houdt, ook bij wrijving. Gentl verzacht, verkoelt en verzorgt. Het helpt de huid herstellen van scheerbultjes en geeft direct verlichting bij jeuk, roodheid en irritatie. Bij regelmatig gebruik gaat het haargroei tegen.
Lees meer

Gentl Woman is intieme verzorging voor vrouwen.

Ideaal na het ontharen van de schaamstreek of gewoon voor de dagelijkse verzorging. Daarnaast is het bij uitstek geschikt voor vrouwen die graag sporten omdat het de huid tussen de benen soepel houdt, ook bij wrijving.

Gentl verzacht, verkoelt en verzorgt. Het helpt de huid herstellen van scheerbultjes en geeft direct verlichting bij jeuk, roodheid en irritatie. Bij regelmatig gebruik gaat het haargroei tegen.

De werking is direct na het aanbrengen voelbaar en je blijft de hele dag een schoon en fris gevoel behouden. Sommige vrouwen moeten wel even wennen aan de verkoelende werking van Menthyl lactate, maar dit trekt vrij snel na het aanbrengen weg.

Gentl woman is volledig afgestemd op de wensen, eisen en huidtypen van vrouwen. De smaak en geur zijn door toevoeging van honing (anti bacteriële werking) aangenaam en leveren dus geen seksuele beperkingen op. Gentl woman is dermatologisch getest en geschikt bevonden voor de meest gevoelige huidtypen.

Hieronder een aantal van de actives in Gentl woman:

– Calming 3C complex (anti-irritant, helend)
– Hairgrow moderator (haargroeiremmer)
– Aloe Vera (verzachtend, wonderend, anti-irritant)
– Sheabutter (verzorgend, voedend, verzachtend)
– Argan olie (verzorgend, voedend, verzachtend)
– Glycerine (hydraterend)
– Menthyl lactate (verfrissend, slow release)

14,95 Bestel
Keurmerk webwinkel
 Terug naar overzicht