Skinners

Skinners

Of je nu deel neemt aan een spartan race, een wandeling in de bergen wilt maken of een wandeling in het park, je schoenen moeten het laatste zijn wat je in de weg zit. Geef je voeten de vrijheid en veiligheid die ze nodig hebben tijdens al je avonturen.

Schoen met sok

Skinners Hybride Schoen-sok

De geweldige, blote-voet loopschoenen (schoen met sok) van Skinners. De hybride sok met schoen, heeft het comfort van een sok en de bescherming van een schoen. De barefoot sokken van Skinners zijn geweven elastische sokken met een laagje rubber granulaat. De schoen met sok is soepel en zonder compressie voor optimaal functionerende voeten. Skinners filteren het vervelende gevoel weg en houden je voetzool heel en gezond. Skinners kun je dragen tijdens sporten, thuis of tijdens wandelen. Skinners mag je koud in de wasmachine wassen tussen de andere was, wel met weinig toeren centrifugeren en niet in de wasdroger drogen. 

Wordt geleverd in een mooie geschenkbox met reistasje. Is licht van gewicht, oprolbaar en wasbaar. Een prijswinnend ontwerp, inmiddels wereldwijd in gebruik.

Meer informatie over Skinners, zie de productinformatie of klik hier