Bushcraft

Bushcraft kleding

Bushcraft is een term die wordt gebruikt voor vaardigheden en technieken die worden gebruikt om te leven in de natuur. Een bushcrafter is graag in de natuur en maakt met respect gebruik van de middelen die de natuur biedt. Anders dan survival (= overleven) is bushcraft is een vaardigheid, eventueel met moderne hulpmiddelen, waarmee je verblijf of een tocht door de natuur zo aangenaam mogelijk probeert te maken.

Antrekk heeft voor bushcraft geschikte kleding in het assortiment, kleding die bestand is tegen het verblijf in de natuur en tegen een stootje kan. Onder andere kleding gemaakt van ventile, een door bushcrafters geliefd materiaal.

 

 

Bushcraft kleding kopen bij Antrekk

Antrekk webshop - Een kwalitatieve outoor outfit is belangrijk om veilig en comfortabel in de natuur te verblijven. Bushcraft kleding moet tegen een stootje kunnen en beschermt je bovendien tegen de weersomstandigheden.

Een outdoor outfit kan bestaan uit drie lagen: Onderkleding (thermo ondergoed), tussenlaag, (softshell of een fleece vest) en een bovenlaag (hardshell jas en broek).

Bij Antrekk kun je altijd terecht voor persoonlijk advies, zoals voor het kiezen van de geschikte broek. Bij vragen verwijzen we je door naar de contactpagina. Onze deskundige experts helpen je graag naar je perfecte outfit!