Informatie

Retourneren

Wij hopen uiteraard dat u tevreden bent met uw bestelde product(en).

Indien u desondanks (een deel van) uw bestelling terug wilt sturen, dan kunt u binnen 14 dagen uw bestelling herroepen, zonder opgaaf van reden. Dit is de wettelijke bedenktijd, deze tijd gaat in op de dag van ontvangst van het artikel. Bij de ontvangst van meerdere artikelen start de bedenktijd als u het laatste artikel heeft ontvangen. Na herroeping heeft u nog 14 dagen om het artikel naar ons terug te sturen.

Voor het herroepen van uw bestelling kunt u een email sturen naar info@antrekk.nl. U mag hiervoor het wettelijke modelformulier gebruiken (modelformulier) en dit naar ons mailen, een email sturen volstaat echter ook.

Het te retourneren artikel, dient met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking retour te worden gezonden. Het retour zenden is voor eigen risico en rekening. Wij verzoeken u het retourformulier in te vullen en mee te sturen.

Het passen van kleding is uiteraard toegestaan. U mag het product beoordelen zoals dat ook in een fysieke winkel is toegestaan. Indien teruggezonden producten hierbij beschadigd zijn geraakt, dan zijn wij genoodzaakt hier kosten voor in rekening te brengen.

Na ontvangst van uw retourzending ontvangt u een bevestiging van ons en bericht over de verdere afhandeling. Na verwerking van uw retourzending wordt het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort.

Ruilen

Wilt u een besteld artikel ruilen dan is dat mogelijk, wij zijn u graag van dienst. Voor het ruilen van artikelen kunt u langskomen op onze locatie in Heerenveen, neem hiervoor contact met ons op en neem de factuur mee. Mocht de gewenste kleur / maat niet op voorraad zijn, dan proberen wij deze uiteraard voor u te bestellen!

De te ruilen artikelen kunt u ook retour zenden. De verzendkosten hiervoor zijn voor uw eigen rekening. Geef op het retourformulier aan dat het om een ruiling gaat en wij nemen contact met u op.

Het retourformulier kunt u hier downloaden.