Informatie

Verzendinformatie

Na het afronden van uw bestelling ontvangt u van ons via e-mail een bevestiging van de bestelling.

Onze bestellingen worden bezorgd door PostNL of DPD. Zodra de bestelling is verwerkt en het pakket is aangeboden aan PostNL of DPD ontvangt u een e-mail met een track & trace code.

Voor de verzending van de bestellingen maken wij gebruik van de service van Wuunder. Wuunder houdt voor ons de zendingen in de gaten en zorgt ervoor dat u uw bestelling zo mogelijk ontvangt. Via Wuunder ontvangt u daarom de track & trace informatie. Lees hier meer over het ontvangen van pakketten op de site van Wuunder.

Hebben wij uw bestelling voor 17:00 uur ontvangen en zijn de artikelen op voorraad dan wordt op werkdagen de bestelling nog dezelfde dag verzonden. Voor meer informatie over levertijden klik hier.

Afhankelijk van het gewicht en de afmetingen van het pakket wordt uw bestelling als brievenbuspakket of als standaardpakket verzonden.

  • Brievenbuspakket, het pakket past in de brievenbus en wordt door PostNL of DPD op het opgegeven bezorgadres bezorgd.
  • Standaardpakket, het pakket past niet in de brievenbus of is te zwaar. PostNL of DPD probeert uw bestelling af te leveren op het opgegeven bezorgadres. Bent u niet thuis als het pakket bezorgd wordt, dan probeert PostNL of DPD de bestelling te bezorgen bij uw directe buren. Lukt dit ook niet? Dan laat de bezorger een bericht voor u achter.
  • Procedure PostNL niet thuis: u ontvangt een bericht met daarop een ‘niet-thuis-code’: met deze code kunt u dezelfde dag tot 22.00 uur aangeven indien u het pakket op een ander adres wilt laten bezorgen. Zonder wijziging wordt het pakket de volgende werkdag voor de tweede keer aangeboden. 
  • Procedure DPD niet thuis: Ben je niet thuis om je bestelling in ontvangst te nemen en is bezorging bij de buren ook niet mogelijk? Dan doen we onze uiterste best om het pakket toch zo snel mogelijk bij je aan te laten komen. DPD bezorgt je pakket na de eerste bezorgpoging bij de dichtstbijzijnde Pickup parcelshop. Met ruim 1500 Pickup parcelshops in de Benelux, is er altijd een bij jou in de buurt.

    Op het niet-thuis-bericht, dat door de chauffeur voor je is achtergelaten, lees je waar je je pakket kunt ophalen.