Informatie

Maunder XV

Maunder XV is een nieuw merk Outdoor kleding uit Engeland. Maunder XV is opgericht in 2014 en heeft in 2016 hun eerste outerwear jas - Deepcover Jacket - ontworpen. Via crowdfunding is de definitieve ontwikkeling en productie tot stand gekomen en in 2017 komt het Deepcover Jacket in 2 varianten op de markt.

Het Deepcover Jacket is het resultaat van de zoektocht van de oprichter van Maunder XV - Micheal Utley. Micheal was op zoek naar een jas die zowel de eigenschappen heeft van een hardshell jas - die beschermt tegen de weersomstandigheden - als die van een stijlvolle jas die gedragen kan worden naar een zakelijke bijeenkomst en waarin men niet als een verdwaalde wandelaar overkomt.

De zoektocht heeft geresulteerd in een unieke en uiterst stijlvolle jas, die je beschermt tegen de elementen en waarin iedere Gentleman zich thuis zal voelen.

In de toekomst wordt het aantal varianten van het Deepcover Jacket uitgebreid en staan er een aantal nieuwe uitdagende en verrassende projecten op stapel.