Comfyballs

Comfyballs Performance

Comfyballs, gelanceerd in 2013 in Noorwegen, inmiddels + 700.000 stuks verkocht!

Comfyballs, het meest comfortabele underwear ooit, handmade, met platte naden, superzachte stoffen en superieur comfort & ademend vermogen.

Comfyballs underwear heeft een uniek PackageFront™, dit is speciaal ontworpen om de geslachtsdelen op zijn plaats te houden én te ondersteunen. Het Packagefront geeft je het prettige gevoel alsof een onzichtbare hand de hele dag je kroonjuwelen vasthoudt. Innovatief gebruik van elastische stof geeft de drager een ongekend draagcomfort! Voor meer informatie over Comfyballs klik hier.

  • Performance, van Coolmax all season (84%) en Lycra (16%). Coolmax zorgt voor een uitstekende vochtafvoer en houdt de drager koel en droog op hete dagen. De speciale structuur isoleert op koudere dagen. De performance boxer is zeer geschikt tijdens intensief sporten.
  • Performance Superlight, lichtgewicht boxer met extreme vochtregulerende eigenschappen, voor intensieve sporten en tijdens wedstrijden. Van Polyester Microfiber (84%) en Elastaan (16%). De mesh structuur van de stof zorgt voor de vochtregulerende eigenschappen en houdt de drager koel en droog.

Klik hier voor de maattabel van Comfyballs, beschikbaar in de maten S t/m 3XL.

Bij 3 stuks of meer 20% korting of check de sale artikelen

Bekijk ook Comfyballs Cotton, Wood of Microfiber en onze Comfy dames collectie.