Heren

Comfyballs heeft de meest comfortabele boxershort ooit ontwikkeld, met platte naden, superzachte stoffen en superieur comfort & ademend vermogen.

Comfyballs boxers - simpelweg ontworpen voor comfort!

Daarnaast heeft elke Comfyballs boxer een PackageFront™, dit is speciaal ontworpen om de geslachtsdelen op zijn plaats te houden, te liften en vrij van de binnenkant van de dijen te houden. Dit geeft je het gevoel alsof een onzichtbare hand de hele dag je kroonjuwelen vasthoudt. Innovatief gebruik van elastische stof geeft een ongekend draagcomfort! Kortom onderkleding met een perfecte fit, voor meer informatie over Comfyballs klik hier.

Comfyballs zijn verkrijgbaar in 5 uitvoeringen in 2 lengte uitvoeringen (regular en long):

  • Cotton, de cotton boxer is voor algemeen gebruik.
  • Wood, luxe boxer voor algemeen gebruik, geeft een luxe gevoel. 
  • Microfiber, voor liefhebbers van synthetische stoffen, voor dagelijks gebruik en ook prima tijdens sportieve activiteiten.
  • Performance, deze boxer is zeer geschikt tijdens intensief sporten.
  • Performance Superlight, lichtgewicht boxer met extreme vochtregulerende eigenschappen, voor intensieve sporten en tijdens wedstrijden.

Klik hier voor de maattabel en de verschillen tussen regular en long. In Comfyballs boxers zitten geen hinderlijke labels. Informatie over het wassen, de stoffen en de maat is geprint op de stof waardoor je er geen last van hebt!

Bestel 3 stuks of meer en ontvang direct 20% korting!