Informatie

Hajoona

Hajoona ontwikkelt producten die u helpen om uw lichaam te voorzien van essentiële voedingsstoffen - voor een gezond en fit leven. Ze zitten vol met waardevolle natuurlijke ingrediënten uit gecontroleerde teelt en zijn geschikt voor een veganistische levensstijl.

Hajoona is een Duitste onderneming in 2013 opgericht door Dirk Jacob en verkoopt en distribueert haar producten via onafhankelijke distributeurs - teampartners. Hajoona is inmiddels snelgroeiend in Duitsland en slaat ook zijn vleugels uit naar het buitenland.

Hajoona investeert in onderzoek naar secundaire plantaardige stoffen. Als specialisten in gezonde, op welzijn gerichte producten, wordt  de kracht van de natuur benut. De meest recente informatie over plantaardige stoffen die door medische en voedingswetenschappers wordt verzameld, resulteert regelmatig in optimalisatie van de recepten van de Hajoona producten. Hiervoor wordt samengewerkt  met experts van de Universiteit van Heidelberg.

De ontwikkelde producten van hoge kwaliteit zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die gezond willen eten en hun gevoel van welzijn willen vergroten. Hajoona-producten zijn gemaakt van hoogwaardige plantaardige ingrediënten. Deze leveren vitamines, mineralen, enz. leveren zo een effectieve bijdrage aan een gezond, duurzaam dieet.

De verkoop en distributie loopt via Hajoona teampartners. Teampartners doen dit op hun  eigen manier, Hajoona helpt om zich te ontwikkelen en te ontplooien. Belangstelling? Doe mee en vier binnenkort je eerste successen bij Hajoona!