Gentl

Gentl Care

Gentl Care heeft 2 unieke, alles-in-één verzorgingsproducten ontwikkeld, Gentl Man & Gentl Woman. Crèmes met alleen de meest hoogwaardige werkzame grondstoffen. Meer dan zomaar een aftershave crème, het verkoelt en herstelt, vermindert jeuk, haargroei, roodheid en irritatie.

  •  Caring - Gentl verzacht en verzorgt de kwetsbare huid van de schaamstreek. De crème is dermatologisch getest en geschikt voor de meest gevoelige huid.
  •  Cooling - Gentl zuivert en verkoelt de huid. Het herstelt wondjes, roodheid en vermindert jeuk en irritatie. Het remt de haargroei bij regelmatig gebruik.
  •  Comfort - Gentl geeft een droog, fris en zeker gevoel. De huid blijft zacht ook bij wrijving. Geen seksuele beperkingen want zowel de smaak als geur zijn aangenaam.

Gentl Man verzacht, verkoelt en verzorgt de huid van de schaamstreek. De crème trekt snel in en geeft direct verlichting bij jeuk, bultjes en irritatie. De hele dag een fris en verzorgd gevoel. Ideaal na het scheren. Ook sporters hebben er veel baat bij.

Gentl Woman geeft een zijdezacht en fris gevoel en helpt de huid herstellen van jeuk, bultjes en ingegroeide haartjes. Ideaal na het ontharen, tijdens sport of als dagelijkse verzorging.

In combinatie met Comfyballs boxershorts extra voordelig.