Comfyballs

Comfyballs heeft de meest comfortabele boxershort ooit ontwikkeld, met platte naden, superzachte stoffen en superieur comfort & ademend vermogen.

Bovendien hebben Comfyballs boxers een uniek PackageFront™, dit is speciaal ontworpen om de geslachtsdelen op zijn plaats te houden, te liften en vrij van de binnenkant van de dijen te houden. En geeft je het gevoel alsof een onzichtbare hand de hele dag je kroonjuwelen vasthoudt. Innovatief gebruik van elastische stof geeft de drager een ongekend draagcomfort! Voor meer informatie over Comfyballs klik hier.

Comfyballs zijn verkrijgbaar in 5 uitvoeringen en 2 lengte uitvoeringen: regular en long. In Comfyballs boxers zitten geen hinderlijke labels. Informatie over het wassen, de stoffen en de maat is geprint op de stof waardoor je er geen last van hebt!

  • Cotton, de cotton boxer is voor algemeen gebruik.
  • Wood, luxe boxer voor algemeen gebruik, geeft een luxe gevoel. 
  • Microfiber, step-down model van de Performance Series, voor liefhebbers van synthetische stoffen, voor dagelijks gebruik en ook prima tijdens sportieve activiteiten.
  • Performance, deze boxer is zeer geschikt tijdens intensief sporten
  • Performance Superlight, lichtgewicht boxer met extreme vochtregulerende eigenschappen, voor intensieve sporten en tijdens wedstrijden.
  • Performance Superlight Woman, lichtgewicht lingerie met extreme vochtregulerende eigenschappen, voor sport en tijdens wedstrijden.

Klik hier voor de maattabel van Comfyballs.

Bestel 3 stuks of meer en ontvang direct 20% korting!