Informatie

Comfyballs

Comfyballs is het Noorse onderkleding merk uit Oslo opgericht door Anders Selvig.

Voor vrouwen is het al eeuwen de gewoonste zaak van de wereld, door de introductie van Comfyballs is dit nú ook voor mannen beschikbaar: ondersteunend ondergoed.

Gemotiveerd door het gebrek aan functionaliteit en innovatie in heren basics en de keuze tussen een slechtzittende boxer of ballenknijper, is Comfyballs in 2012 begonnen met de ontwikkeling van nieuw innovatief, luxe en exclusief heren ondergoed. Het meeste mannen ondergoed is saai en heeft over het algemeen een beperkte functionaliteit. Vooral ondergoed dat de geslachtsdelen van een man op zijn plaats houdt, met name tijdens beweging, was niet beschikbaar.

In de zomer van 2013 is het PackageFront® ontworpen en is het merk in Noorwegen gelanceerd, de lancering van het eerste model was meteen een enorme hit!

Het unieke PackageFront van iedere Comfyballs Boxer is speciaal ontworpen om de geslachtsdelen op zijn plaats te houden, te liften en vrij van de binnenkant van de dijen te houden. En geeft je het gevoel alsof een onzichtbare hand de hele dag je kroonjuwelen vasthoudt. Innovatief gebruik van elastische stof geeft de drager een ongekend draagcomfort!

Comfyballs - simpelweg ontworpen voor comfort!

Inmiddels zijn er diverse kleuren en modellen beschikbaar. In 2014 is een speciale performance stof voor een sport versie ontwikkeld. Deze sport versie “Performance” is gebaseerd op een mix van Invista COOLMAX® All Season en Lycra®. In 2016 is de versie “Wood” geïntroduceerd met de superzachte eigenschappen van de stof Lenzing Modal® en onlangs zijn de nieuwste versies "Performance Superlight" en "Microfiber" toegevoegd.

Comfyballs heeft de meest comfortabele boxershort ooit ontwikkeld. Comfyballs boxershorts hebben platte naden, superzachte stoffen en superieur comfort & ademend vermogen.

De boxers hebben bovendien geen hinderlijke labels. Informatie over wassen, de stoffen en de maat is geprint op de stof waardoor je er geen last van hebt!

 

Voor nieuws over Comfyballs boxers kijk ook op onze facebookpagina.

 

Bestel 3 stuks of meer en ontvang direct 20% korting!

De belangrijkste voordelen van alle comfyballs modellen zijn:

  • een PackageFront™, dit PackageFront™ is speciaal ontworpen om uw geslachtsdelen beter op zijn plaats te houden, deze te liften en vrij van de binnenkant van de dijen te houden. Ronde panelen gecombineerd met innovatief gebruik van elastische stof geeft de drager van een Comfyballs boxershort een ongekend draagcomfort!
  • Reduced Heat Transfer (rht), verminderde warmte overdracht doordat de geslachtsdelen vrij van de dijen worden gehouden. Een lagere temperatuur van de testikels is beter voor de zaadproductie en de kwaliteit ervan.
  • Balls Squeeze Avoidance (bva), wanneer de geslachtsdelen worden opgetild vermindert de kans dat de testikels "klem" komen te zitten, blijven de geslachtsdelen op hun plaats en is handmatig op zijn plaats leggen niet meer nodig.
  • Oeko-Tex certificaat, uw zekerheid dat Comfyballs produceert met milieuvriendelijke productiemethoden en zonder schadelijke stoffen.

Comfyballs zijn verkrijgbaar in 5 uitvoeringen:

  • Cotton, gemaakt van gekamd single jersey katoen (92%), zeer zacht en duurzaam. DuPont Lycra (8%) geeft elasticiteit en een uitstekende pasvorm met behoud van ademend vermogen. De cotton boxer is voor algemeen gebruik.
  • Wood, naast katoen (45%), Lycra (10%) is deze boxer gemaakt van Lenzing modal (45%). Modal geeft een verkoelend effect en voelt zeer zacht en glad aan, zoals bijvoorbeeld zijde. Luxe boxer voor algemeen gebruik en geeft een luxe gevoel. 
  • Microfiber, gemaakt van polyester (84%) en elastaan (16%) geeft elasticiteit en een uitstekende pasvorm. De Comfyballs microfiber uitvoering is een step-down model van de Performance Series, voor liefhebbers van synthetische stoffen. Geschikt voor dagelijks gebruik maar ook prima voor sportieve activiteiten.
  • Performance, van Coolmax all season (84%) en Lycra (16%). Coolmax zorgt voor een uitstekende vochtafvoer en houdt de drager koel en droog op hete dagen. De speciale structuur isoleert op koudere dagen. De performance boxer is zeer geschikt tijdens intensief sporten.
  • Performance Superlight, lichtgewicht boxer met extreme vochtregulerende eigenschappen, voor intensieve sporten en tijdens wedstrijden. Van Polyester Microfiber (84%) en Elastaan (16%). De mesh structuur van de stof zorgt voor de vochtregulerende eigenschappen en houdt de drager koel en droog.