Informatie

Affiliate publishers

Het affiliate programma van Antrekk

Heeft u een eigen website, bent u blogger of vlogger? Via ons affiliate programma verdient u geld met het plaatsen van advertenties op uw website. Profiteer van ons groeiende domein en onze interessante kwaliteitsartikelen.

Antrekk.nl is een jong domein en richt zich op sport en outdoor liefhebbers in voornamelijk de Benelux. We hebben expliciet gekozen voor kwaliteitsproducten van betrouwbare Europese fabrikanten, welke door ons zijn geïntroduceerd in de Benelux en die passen bij de visie van Antrekk. Voor een aantal merken zijn we tevens distributeur en exclusief verkoper.

Hoe werkt het affiliate programma?

U meldt zich aan als publisher voor het Antrekk affiliate programma via ons netwerk Daisycon. Het beschikbare advertentiemateriaal wordt via Daisycon beschikbaar gesteld en kunt u op uw site plaatsen. Het materiaal kan bestaan uit een tekstlink, een banner of uit informatie via een product feed.

Wat krijgt u als publisher?

Zodra door uw inspanningen een artikel van Antrekk wordt verkocht ontvangt u een vergoeding. Meer informatie hierover is te vinden via daisycon.nl. De statistieken van uw verkopen zijn beschikbaar in uw account via het netwerk van Daisycon. Zo zijn uw resultaten inzichtelijk.

Aanmelden voor het affiliate programma

Wilt u meedoen aan ons affiliate programma? Meld u aan en u kunt  starten met het promoten van Antrekk. Voor meer informatie over het aanmelden, zie daisycon.nl of via onderstaande link.

Klik hier om u aan te melden