Thermo ondergoed

Thermo ondergoed

Heb je het snel koud? Dan draag je een thermoshirt en een thermobroek om warm te blijven. Met een heren thermoshirt of een thermoshirt voor dames bescherm je je lichaam tegen de kou en hou je veel warmte vast. Je blijft lekker warm als je een thermoshirt draagt. Om koude benen te voorkomen draag je een lange thermobroek. Een warme thermobroek geeft een goede bescherming aan je benen zodat ze ook in de kou lekker warm blijven. Zowel voor mannen als vrouwen hebben we heerlijk warme lange thermobroeken. Lees hier meer info over de werking van thermokleding.

De voordelen van online shoppen bij Antrekk:

Voor 17:00 besteld, nog dezelfde dag verzonden!
Gratis verzending in Nederland vanaf €50,-
Luxe merken, uniek in Nederland
Klantenservice biedt professionele hulp

Liefhebbers van natuurlijke materialen dragen graag thermo ondergoed van merino wol omdat dit zo lekker zacht en comfortabel op de huid aanvoelt. Merino wol ademt en ventileert uitstekend, voelt heerlijk zacht aan op de huid en kan dagen achter elkaar gedragen worden zonder dat het gaat ruiken. Merino wol ondergoed kun je dragen in de winter om warm te blijven en in de zomer draag je merino wol onderkleding om koel te blijven.

Sportondergoed, Zweetshirts en Verkoelend Ondergoed om droog en koel te blijven als je gaat sporten als het warm is. Als je in de zomer gaat sporten en bewegen en dan draag je thermo ondergoed en ondergoed om zweet of transpiratievocht snel af te voeren zodat je lichaam langer koel en droog blijft. Sensor ® heeft speciaal coolmax ondergoed dat je in de zomer draagt om koel te blijven. Daarnaast voert de verkoelende onderkleding het zweet af naar buiten toe, waar het verdampt. Hierdoor blijft je huid langer droog als je aan het zweten bent.

Met wintersport thermokleding kan je ski vakantie niet mislukken!
Thermokleding voor als het écht koud is, bijvoorbeeld voor de wintersportvakantie. Lekker bewegen begint bij de basis, zeggen wij altijd en dat geldt zeker als je in de winter op vakantie gaat naar een koud land zoals Lapland, IJsland, Oostenrijk, de Italiaanse skigebieden of wanneer je bijvoorbeeld een trektocht met een hondenslee gaat doen. Met de juiste en warmste thermowear kun je het onmogelijk nog koud krijgen.