Informatie

Gentle, total care down dare

 

Het idee voor een ‘ballen crème’ is ontstaan op het strand van Noordwijk. Op een zomerse namiddag waarbij de combinatie van Corona, kitesurfen, zout water, jeuk en overduidelijk net geschoren daaronder voor hele mooie gesprekken zorgde.

Het idee ‘waarom is er eigenlijk niets voor mannen’ liet Gentl niet los en na twee jaar onderzoeken, interviewen, ontwikkelen, testen, verbeteren, en weer testen was Gentl voor mannen "Gentl Man" een feit. Wereldwijd de 1ste intieme verzorging voor mannen. Met recht een top product.

Gentl Man verzacht, verkoelt en verzorgt de huid van de schaamstreek. De crème trekt snel in en geeft direct verlichting bij jeuk, bultjes en irritatie. De hele dag een fris en verzorgd gevoel. Ideaal na het scheren. Ook sporters hebben er veel baat bij.

Inmiddels er tevens een speciaal Gentl product voor vrouwen ontwikkeld "Gentl Woman". Gentl Woman geeft een zijdezacht en fris gevoel en helpt de huid herstellen van jeuk, bultjes en ingegroeide haartjes. Ideaal na het ontharen, tijdens sport of als dagelijkse verzorging.