Gentl man & woman combi

€24.95

Ideaal na het ontharen van de schaamstreek of gewoon voor de dagelijkse verzorging. Gentl verzacht, verkoelt en verzorgt. Het helpt de huid herstellen van scheerbultjes en geeft direct verlichting bij jeuk, roodheid en irritatie. Bij regelmatig gebruik gaat het haargroei tegen.
Lees meer

Gentl Woman

Ideaal na het ontharen van de schaamstreek of gewoon voor de dagelijkse verzorging. Daarnaast is het bij uitstek geschikt voor vrouwen die graag sporten omdat het de huid tussen de benen soepel houdt, ook bij wrijving.

Gentl verzacht, verkoelt en verzorgt. Het helpt de huid herstellen van scheerbultjes en geeft direct verlichting bij jeuk, roodheid en irritatie. Bij regelmatig gebruik gaat het haargroei tegen.

De werking is direct na het aanbrengen voelbaar en je blijft de hele dag een schoon en fris gevoel behouden. Sommige vrouwen moeten wel even wennen aan de verkoelende werking van Menthyl lactate, maar dit trekt vrij snel na het aanbrengen weg.

Gentl woman is volledig afgestemd op de wensen, eisen en huidtypen van vrouwen. De smaak en geur zijn door toevoeging van honing (anti bacteriële werking) aangenaam en leveren dus geen seksuele beperkingen op. Gentl woman is dermatologisch getest en geschikt bevonden voor de meest gevoelige huidtypen.

Hieronder een aantal van de actives in Gentl woman:

– Calming 3C complex (anti-irritant, helend)
– Hairgrow moderator (haargroeiremmer)
– Aloe Vera (verzachtend, wonderend, anti-irritant)
– Sheabutter (verzorgend, voedend, verzachtend)
– Argan olie (verzorgend, voedend, verzachtend)
– Glycerine (hydraterend)
– Menthyl lactate (verfrissend, slow release)

Gentl man

Gentl man is een totaal uniek, alles-in-één verzorgingsproduct. Met alleen de meest hoogwaardige werkzame grondstoffen. Meer dan zomaar een aftershave crème, verkoelt en herstelt Gentl man de huid, vermindert het jeuk, haargroei, roodheid en irritatie. Het geeft een droog en fris gevoel. Het houdt de huid soepel bij wrijving en is dus extra geschikt voor sporters. En niet onbelangrijk; de smaak en geur zijn aangenaam dus er zijn geen seksuele beperkingen.

De belangrijkste actives in Gentl man:

  • Calming complex (anti-irritant, helend)
  • Hairgrow moderator (haargroeiremmer)
  • Aloe Vera (verzachtend, wondhelend, anti-irritant)
  • Sheabutter (verzorgend, voedend, verzachtend)
  • Zoete amandelolie (verzorgend, voedend, verzachtend)
  • Argan olie (verzorgend, voedend, verzachtend)
  • Glycerine (hydraterend)
  • Menthyl lactate (verfrissend, slow release verkoelende functie)
24,95 Bestel
Keurmerk webwinkel
 Terug naar overzicht