Informatie

Korting voor jou en je vrienden

Heb je een bestelling gedaan in onze webshop en ben je enthousiast over onze producten? Word dan onze ambassadeur en ontvang een Antrekkelijke beloning voor het verwijzen van een vriend of vriendin naar ons.

Hoe werkt het

  • Een bestaande klant (verwijzer) verwijst maximaal 3 vrienden naar Antrekk
  • Vrienden krijgen een Antrekk welkom-korting voucher van de verwijzer ter waarde van € 7,50
  • Vrienden doen een bestelling en besteden minimaal € 50,-
  • Verwijzer krijgt 10% van de eerste bestelling(en), in de vorm van een Antrekk korting-voucher

Let op, deze actie is van toepassing voor bestellingen verzonden in de Benelux.

Wil je ambassadeur van Antrekk worden en gebruik maken van deze regeling? Vul onderstaand formulier in en wij zenden je een welkom-korting voucher die je naar 3 vrienden kunt sturen.


Ambassadeur worden?

Voorwaarden

Alleen bestaande Antrekk klanten, die eerder bij Antrekk hebben besteld, kunnen iemand doorverwijzen. De vriend(in) dient minimaal € 50 te besteden bij de eerste bestelling om de bestelling te laten meetellen voor de te ontvangen korting-voucher. De korting-voucher bestaat uit 10% van de netto eerste bestelling (exclusief eventuele verzendkosten) van de vriend(in).

Cadeaubonnen en speciaal bestelde artikelen in de eerste bestelling van de vriend(in) worden niet meegeteld voor de bepaling van de korting-voucher van de verwijzer.

De eerste bestelling van de vriend(in) dient te worden gedaan binnen 30 dagen na aanmaak van de welkom-voucher om mee te tellen voor de te ontvangen korting-voucher.

Een bestelling welke retour wordt gezonden zal niet meetellen voor de korting-voucher. De welkom-voucher vervalt na de genoemde periode.

Het dient de eerste Antrekk-bestelling van je vriend(in) te zijn waarmee je een korting-voucher kunt verdienen. De welkom-voucher van € 7,50 kan door de verwijzer aan maximaal 3 vriend(inn)en worden verstuurd en is 30 dagen geldig. De welkom-voucher is niet geldig in combinatie met andere kortingen en kan niet worden ingewisseld voor contant geld.

30 dagen na afloop van de geldigheidsperiode wordt op basis van in aanmerking komende bestelling(en) van vriend(en/innen) de door de verwijzer verdiende korting-voucher aangemaakt en toegezonden. Deze korting-voucher is 6 maanden geldig.

Korting-vouchers kunnen alleen worden ingewisseld door de verwijzer. Een korting-voucher kan niet achteraf worden toegepast op eerdere bestellingen en niet in combinatie met andere kortingen worden gebruikt.

Deze verwijsregeling is uitsluitend bedoeld voor gebruik door consumenten. Geen enkel bedrijf, commerciële entiteit of partner van Antrekk kan meedoen aan deze regeling.

Je kunt jezelf niet doorverwijzen. Je kunt tevens een vriend met hetzelfde e-mailadres, factuur- bezorgadres, telefoonnummer en/of betalingsgegevens niet doorverwijzen.

In gevallen die naar onze mening in strijd zijn met de bovenstaande voorwaarden, behoudt Antrekk zich het recht voor om bestellingen niet mee te tellen bij het bepalen van de korting-voucher en/of bestellingen te annuleren.

Let op, deze actie is van toepassing voor bestellingen verzonden in de Benelux.