Luma Active hoofdband violet

€99.00

Luma Active een comfortabele hoofdband met een lichtgewicht, krachtig en duurzaam LED-verlichtingssysteem, daardoor geschikt voor vele sportieve outdoor activiteiten.
Lees meer

Luma Active is een comfortabele hoofdband of muts met een geïntegreerde lichtgewicht led-verlichting.

Luma Active combineert hoogwaardige, ademende stoffen met een lichtgewicht, krachtig en duurzaam LED-systeem. Het ergonomische ontwerp en de naadloze integratie van het verlichtingssysteem heeft een tot nu toe ongekend comfort en een zeer eenvoudige bediening met één hand.

Luma Active heeft een high-power LED-verlichting. De lampjes aan de voorzijde hebben verschillende verlichtingshoeken, die een goede zichtbaarheid voor dichtbij en/of veraf bieden. Aan de achterzijde zorgen 4 rode leds voor een goede zichtbaarheid en veiligheid. De rode leds zijn naar keuze aan of uit te schakelen.

Afhankelijk van de ingeschakelde lampjes reikt de verlichting van 5 tot 30 meter ver en gaat de batterij van ongeveer 2,5 tot 15 uur mee.

De Luma Active muts en hoofdband wordt geleverd in een fraaie geschenkverpakking.

Klik hier voor de maattabel.

Comfort en Design

Door de keuze voor een uitstekende kwaliteit stof is de LUMA ACTIVE een ideale muts of hoofdband voor alle activiteiten in de buitenlucht. De stof zorgt ervoor dat het hoofd wordt beschermd tegen kou bij uiteenlopende activiteiten en bij verschillende buitentemperaturen. De stof voert vocht af van de huid, waardoor u droog blijft en de stof niet op de huid plakt.

De stof heeft geïntegreerde UV-bescherming en is getest volgens de vereisten van erkende instituten voor schadelijke stoffen. Het LED-systeem is nauwelijks voelbaar vanwege zijn vorm en het geringe gewicht.

Verschillende lichtmogelijkheden voor meer veiligheid

Met 2 lampjes voor en 4 rode leds achter heeft de LUMA ACTIVE verschillende licht standen beschikbaar. Als de licht modus "City modus" is geselecteerd, heeft de LED-lamp een bereik van 4 meter. Met de "Country modus" 8 meter en in de "Off-road modus" heeft LUMA ACTIVE zelfs een bereik tot maximaal 30 meter.

Dichtbij of veraf, de drager kan met de verschillende lichtstanden het gewenste gezichtsveld verlichten. De rode leds aan achterzijde kunnen worden gebruikt in continue of knipperende modus. Naar keuze, om bijvoorbeeld de batterij te sparen, kunnen deze leds ook worden uitgeschakeld. De voeding van de lampjes/leds is een krachtige 1.100mAh batterij. De batterij kan worden opgeladen met de bijgeleverde micro USB stekker. De batterij status wordt aangegeven op het led-systeem, de maximale laadtijd is 3 uur.

Wassen

Wassen van de muts of hoofdband is geen probleem, omdat het LED-systeem eenvoudig verwijderd en geïnstalleerd kan worden.

Stof:

 • 80 % polyamide / 20 % elastaan
 • Zacht en comfortabel
 • Perfecte pasvorm en elastisch
 • UV bescherming (UPF 50+)
 • Getest op schadelijke stoffen
 • Lichtgewicht
 • Uitstekend geschikt voor sportactiviteiten, zoals wandelen, hardlopen, hiking, schaatsen, fietsen enz.

Led Systeem:

 • Gewicht 70 gr (inclusief muts of hoofdband)
 • Li-Ion batterij, 1.100 mAh
 • micro USB oplaad stekker
 • Laadtijd: 3 uur
 • Waterbestendigheid: IPX4 (spatwaterdicht)

Klik hier voor de maattabel.

maat S/M 99,00 Bestel
maat L/XL 99,00 Bestel
Keurmerk webwinkel
 Terug naar overzicht